Interieurwinkel Tilburg

Interieur, Woonkamer, Meubilair, Neoklassiek, Ontwerp

Interieurwinkel  en meubelen zijn om hun eigen redenen een speciaal segment geworden in het meubelwinkelen. Rechts van strakke hoeklampen tot gecapitonneerde banken zijn ook te vinden in de exclusieve outlets. Het verbetert ook de woonstijl van een persoon in zijn huis. Soms willen mensen comfort niet opofferen voor schoonheid. Bij koopjeswinkels kun je ook prachtige meubels krijgen tegen betaalbare prijzen.

b Geweldige collectie moderne meubels, keramiek, exotisch aardewerk, eclectische collectie sieraden, ½ sectie elk en exclusieve sectie keukenaccessoires.

De exclusieve sectie van keukenaccessoires waar verschillende soorten aantrekkelijk kookgerei, variërend van fornuizen tot stevige mixmatrassen, tot cafetaria-meubels.

c uniek gepositioneerde kombuis sterling zilveren lepel collectie & glas in lood kunstwerken voegen een vleugje klasse toe aan de unieke collectie zilveren lepels. Het unieke assortiment omvat 9 paar lepels en 4 wasbare zilveren alligator lepels. Andere opvallende producten zijn zilveren peper- en zoutvaatjes, open en afsluitbare glazen display keukensets.

d Exotisch aardewerk, opvallende badinrichting en aromatherapie zwembad- en badkameraccessoires.

Er is veel vraag naar uniek ontworpen keukengadgets & accessoires. Roestvrijstalen keukenmachine met vooraf ingestelde multifunctionele voordelen, rijstkokers met sauristische rijstpapieren, zetmeelmand met sago, Confederacy scoop & opberger met een vleugje chique stijl en levendige kleuren.

De badinrichting en aromatherapie zwembad & badkamer Producten zijn ontworpen om badtijd naar een heel ander niveau te tillen. Deze zijn goed gevormd met hoogwaardige materialen om een ​​betoverend gevoel te geven. Het exotische aardewerk douchegordijn met afveegbare velours randen en bijpassende badhanddoekentafel zijn ontworpen als aanvulling op iemands badervaring. Andere units zijn onder meer een veilingbadkoepel, douchegordijnen met verwijderbare zittafel, damestoilet met spiegels en een knus bad, allemaal ondersteund door dubbele muurventilatoren.

Pailletten bed, ijdelheid & badkamer gordijnen met gegoten retro bloemmotieven.

Dubbelwandige luidsprekers, douchegordijnen met verwijderbare zittafel, sierkussens en bathfight splash back over de badspiegel zijn ontworpen om badrituelen in de eenvoudigste zin te verbeteren. De unieke collectie bath busters met badslippers dienen als middelpunt om een ​​gezonder en zachter gevoel te geven aan het warme en vochtige klimaat. De gepatenteerde voetspa-toegang tot de spa is ontworpen om de klant een extra niveau van comfort te bieden tijdens een reis. De tassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit stoffen met een krimpfunctie om te allen tijde een redelijke maat te garanderen.

Een van de belangrijkste kenmerken om op te merken is de extreem soepele en zachte toegang tot de voetspa, waardoor u zich uiterst comfortabel en een magische ervaring voelt. Het mooie van deze plek is dat het op loopafstand van het buitendek ligt, zodat u kunt genieten van het uitzicht dat de meeste hotels niet bieden. Dit is een droomplek voor partners, het geeft je een adembenemende ervaring met de beste spa die het belooft.

We zijn er trots op om samen te werken met enkele van de beste ontwerpbureaus ter wereld die in staat zijn om enkele van de mooiste items ter wereld te creëren. Het kenmerkende logo van Aqua Salon spa is een inspiratie van het prachtige oceaanwater. De spa is Madison Ave, New York, VS, 26 en 45 december 2006.

Comments are Disabled