De voordelen van diepe ademhaling

Gratis stockfoto met Afro-Amerikaanse man, bestand, binnen
De behandeling kan een langdurig effect hebben en na consequente beoefening nog lange tijd effectief zijn.
Consequent is hier de sleutel. Als je momenten van onderbreking in je beoefening hebt, kun je vaak terugkeren naar je oude eetgewoonten en roken zonder alle vooruitgang die je hebt geboekt ongedaan te maken.
De onderbreking van je eetgewoonten maakt het gemakkelijker om goede, kwalitatieve beslissingen te nemen. Met het effectieve gebruik van de ademhaling is het gemakkelijk om nieuwe, gezonde gewoonten aan te nemen en werkelijk een positieve verandering in uw leven teweeg te brengen. Sommige van de symptomen die je zult merken tijdens je pauze zijn het verlies van het gewicht waarvan je dacht dat je het nooit zou kunnen verliezen, meer energie, grotere mentale helderheid, verbeterde relaties met anderen, vooral met je echtgenoot, het vermogen om efficiƫnter om te gaan met stress, vooral het omgaan met die kwestie waar je zoveel moeite mee hebt, een groter fysiek uithoudingsvermogen en een positieve kijk op het leven, betere slaap, spijsvertering, gedachten en slaap.
Dit zijn enkele van de voordelen die je zult krijgen door het beoefenen van diepe ademhalingsoefeningen. Veel mensen realiseren zich niet de kracht van een langzame ademhaling. Tijdens je ontspanning stijgt je hartslag en stroomt je bloed sneller. Dit kan gebeuren omdat u meer lucht binnenkrijgt. Je hebt misschien het gevoel dat je meer lucht inademt door je adem in te houden. U ademt echter maar de helft van de lucht in die u normaal binnenkrijgt. Omdat u maar de helft van de lucht inademt, lopen uw longen vol en begint u te hijgen. Er is een specifieke manier om te zien of u genoeg lucht inademt. Adem in en uit in sets van 5, dezelfde telling elke keer dat je inademt. Kortom, u kunt ontspannen en u geen zorgen maken over het inademen van voldoende lucht of het vullen van uw longen.
Het doel van diep ademhalen is niet alleen de inademing maar ook de uitademing. Tijdens de inademing komt uw maag omhoog en ontspant zich. Tijdens de uitademing komt je borstkas omhoog en wordt hij recht. De spieren van je middenrif (gelegen in je buikholte) bewegen op en neer als je inademt en ontspannen spieren achter in je keel werken als compressoren. Deze actie vergroot de oppervlakte van de longen, waardoor meer zuurstof naar uw hersenen wordt gezogen.
De voordelen van langzaam ademhalen is dat het niet alleen je hartslag reguleert, maar ook helderheid brengt in wat je denkt. Ik raad u aan een radio met langzaam signaal te gebruiken op een minimaal vermogensniveau (100%). U kunt 10 tot 15Decrement toevoegen aan een mooie, ritmische cyclus.
Lucht is zeer vitaal voor levende wezens. Het is verbazingwekkend hoe vaak iemand die buiten moet wachten, eigenlijk in de lucht zit of staat.

Comments are Disabled